Warner Bros. Discovery ja RadioMedia ovat Vuoden varainhankintateko 2024 -kumppanit

Vuoden 2024 Finnish Comms Awards -kilpailu jatkaa yhteistyötä VaLan kanssa jo viidettä kertaa. Aiempien vuosien tapaan kilpailussa on oma hyväntekeväisyysjärjestöjen Vuoden varainhankintateko -kategoria. Tänä vuonna kategorian kumppanit ja palkitsijat ovat Warner Bros. Discovery ja RadioMedia.

 

Järjestöjen varainhankinnan toimintaa, kampanjoita ja tempauksia voi ilmoittaa mukaan 8.9. asti. Lue lisää kilpailun sivuilta: https://finnishcommsawards.fi
Kilpailutöiden ilmoittaminen kategoriaan on VaLan jäsenille maksutonta ja muille yhteisöille osallistumismaksu on 75 euroa. Kilpailutyön voi ilmoittaa järjestö itse tai toimistokumppani.

Vuoden varainhankintateko -kategoriassa palkitaan yleishyödyllinen tai muu organisaatio, joka on toteuttanut erinomaisia tuloksia saavuttaneen varainhankinnan teon. Arvioinnissa painotetaan varainhankintateon rahallista tulosta sekä tuloksessa tapahtunutta kasvua organisaation kokoon ja aiempiin tuloksiin suhteutettuna. Lisäksi huomioidaan varainhankinnan toteutuksen oivaltavuus, tavoittavuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työn aloittamisen ajankohdalla ei ole merkitystä, mutta pääosa työstä tulee olla tehtynä vuoden 2023 tai 2024 aikana.

VaLa on palkinnut vuoden varainhankintatekoja vuodesta 2019 lähtien yhdessä Finnish Comms Awarsin kanssa, jota järjestää Marketing Finland. Finnish Comms Awardsin päätuomari tänä vuonna on Brunnen Communicationsin perustaja ja toimitusjohtaja Taru Nikulainen. Viime vuoden varainhankintateko -kategorian voitto meni ’Linjamme on juuri nyt varattu’ -kampanjalle, jonka lahjoitukset ja tuotot käytetään Naisten Linja Suomessa ry:n työhön. Tutustu palkittuihin

Aikataulu 2024:
- Parhaat työt valitaan finaaliin ja shortlista julkaistaan 26.9.
- Finalistien pitchaus- ja tuomaristopäivä on 22.10.
- Finnish Comms Awards -gaalassa juhlitaan 31.10. Helsingissä.
Vuoden varainhankintateko -kategorian ja VaLan kumppanina ovat Warner Bros. Discovery ja RadioMedia ry, jotka palkitsevat gaalassa voittajatyön laajalla näkyvyydellä ja kuuluvuudella (mediatilapalkinnon hankinta-arvo yhteensä yli 12 000 euroa).