Vastuullisen markkinoinnin ja viestinnän koulutus syksyllä 2024

Vastuullisen markkinoinnin ja viestinnän sertifikaattiohjelma
Aika: 18.9. -12.12.2024 (sisältää viisi koulutuspäivää 
Paikka: Lapland Hotels Bulevardi, Bulevardi 28, 00120 Helsinki tai Teams
Järjestäjä: Marketing Finland
Lue lisää koulutuksesta tästä linkistä

 

Vastuullisuuden lukuisat huomioitavat kysymykset ja ongelmat ovat nykyisin päivittäinen osa markkinointia ja viestintää tekevien työtä. Marketing Finlandin vastuullisen markkinoinnin ja viestinnän sertifikaattiohjelma on Suomen monipuolisin ja arvostetuin vastuullisuuskoulutus.

Koulutus koostuu viidestä eri moduulista. Jokaiseen moduuliin kuuluu koulutuspäivä, johon voi osallistua virtuaalisesti tai paikan päällä (18.9.; 10.10.; 7.11.; 28.11. ja 12.12.). Koulutuspäivien lisäksi opiskelijoilla on käytössään sähköinen oppimisalusta, josta löytyvät koulutusmateriaalit, tehtäviä, lisäinformaatiota ja ryhmäkeskusteluja.

Koulutuskokonaisuus on räätälöity hyvin käytännönläheiseksi. Suunnittelutyön ohjausryhmään kutsuimme alan kokeneet ammattilaiset, jotka ovat tunnistaneet oman kokemuksensa kautta vastuullisuuteen liittyviä tärkeitä kysymyksiä ja näkökulmia. Kouluttajina toimivat alan parhaat asiantuntijat ja tekijät.

Koulutusohjelmaan osallistujalle myönnetään Marketing Finlandin Vastuullisen markkinoinnin ja viestinnän sertifikaatti sekä osaamismerkki, jota voit käyttää esim. LinkedIn-profiilissasi. Sertifikaatin suorittaminen edellyttää 80 %:n läsnäoloa koulutuspäivissä, osallistumista vastuullisuusretriittiin ja koulutustehtävien hyväksyttyä palautusta.

VaLan jäsenet saavat -25% alennuksen normaalihinnasta: 2242 euroa + alv 24%),  Hinta sisältää jokaisen koulutuspäivän aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit.