TekojenTiistai haastaa yritykset hyviin tekoihin pohjoismaisen yrityshaasteen merkeissä

12.9. pidettiin vuoden 2023 ensimmäinen TekojenTiistai-tapahtuma eli 'Erottuvia hyväntekeväisyyden tapoja yrityksille' -webinaari yhdessä Marketing Finlandin kanssa. Puheenvuoroissa kerrottiin Norjan GivingTuesdayn onnistuneista tempauksista, Tuetiimiä.fi palvelun Hyvän tekijä -yrittäjyydestä, Auttamisesta Arkea -palvelusta sekä Commun, Kaapelitehtaan ja VaLan Suomen suurimmasta auttamisen tapahtumasta #1000-tekoa, joka on samalla TekojenTiistai Etkot lauantaina 25.11.

Pohjoismaiden yhteinen haaste yrityksille tehdä hyvää 28.11. #TTyrityshaaste

VaLa koordinoi GivingTuesday-kampanjaa eli suomalaisittain TekojenTiistaita, ja haastaa kaikki yritykset osallistumaan pohjoismaiseen yrityshaasteeseen! Kannustamme myös yleishyödylliset yhteisöt haastamaan kumppaniverkostonsa yhteisen hyvän kasvattamiseksi. TekojenTiistaihin on aikaa tasan 11 viikkoa, joten vielä on hyvin aikaa suunnitella ja toteuttaa loppuvuoden hyvän tekemisen tempaus. Haaste on lähtöisin Norjasta, jossa yritysjoukko on toteuttanut haastetta jo muutaman vuoden ajan. Tänä vuonna yrityshaaste laajenee myös muihin Pohjoismaihin. Ohjeet osallistumiseen ovat yksinkertaiset:

 

  • Päättäkää tapanne osallistua hyvien tekojen yrityshaasteeseen, toteuttakaa hyvä teko ja jakakaa se LinkedInissä tai muussa sosiaalisen median kanavassa.
  • Haastakaa postauksessa kotimaiset yhteistyökumppanit, muissa Pohjoismaissa sijaitsevat toimistot tai saman toimialan yritykset jakamaan omat hyvät tekonsa TekojenTiistaina.
  • Käyttäkää postauksessa tunnisteita #tekojentiistai #givingtuesday ja #TTyrityshaaste.
  • Hyväntekemisestä kannattaa sopia haastettavan kanssa etukäteen, jotta voitte julkaista postauksenne TekojenTiistaina 28.11. ja hyödyntää kampanjan tunnisteiden tuoman nosteen!

 

Lisätietoa ja apua saat VaLalta sähköpostitse osoitteesta givingtuesday @ vala.fi

Tänä vuonna olemme laatineet yrityksille, yhdistyksille ja oppilaitoksille oppaat, joista löytyy kaikki osallistumiseen tarvittava tieto TekojenTiistaista ja siihen osallistumisesta! Lisäksi TekojenTiistai kerää tänä syksynä ilmoittautumisia, ja hyväntekijät esitellään sivustolla, jonka linkkiä jaetaan eteenpäin eri sidosryhmille. Ilmoittautuminen ja TekojenTiistai-oppaat löytyvät täältä.