Workshop 11.12.: Legacy Fundraising

Aika: maanantaina 11.12. klo 12–16.00.
Paikka: Yliopistonkatu 5 00100 Helsinki, SOSTEn Jungman-tila 6. kerroksessa.

Työpaja pidetään englanniksi ja paikkoja tilaisuuteen on tarjolla rajallinen määrä. TYÖPAJA ON TÄYNNÄ.

 

 

Are you working at a charity that would like to diversify its fundraising income with an area that is recession proof and has huge potential for the next 20 years?

 

For many charities legacies are an untapped source of income. But what do you need to do to start attracting donors to include your charity in their will? What do you need to do when you inherit? This session will give you practical tips for your charity to start with legacy fundraising.

 


Koulutuksen pitää Rebecka Winell, jolla on kolmentoista vuoden kokemus varainhankinnasta Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa. Hän on aiemmin vastannut testamenttivarainhankinnasta Oxfordin yliopistossa ja Swedish Childhood Cancer Fund -säätiössä Ruotsissa. Jälkimmäisessä hän työskentelee nykyään suurlahjoittajien kanssa ja tekee tiivistä yhteistyötä kollegoidensa kanssa myös testamenttivarainhankinnassa. Iso-Britanniassa käydyn lakimiestutkinnon ja yksityisasiakaslakiin erikoistuneena hänellä on intohimo kannustaa yhä useampia  hyväntekeväisyysjärjestöjä aloittamaan testamenttivarainhankintansa ja tekemään siitä menestyksekästä. Rebeckalla on laaja ja syvällinen tuntemus testamenteista, jonka kautta hän toivoo innostavansa suomalaiset hyväntekeväisyysjärjestöt aloittamaan testamenttivarainhankinnan.

 

 

Työpajan osallistumismaksut
- 120 euroa (VaLan jäsenet) ja 195 euroa (muut)
Osallistumismaksu sisältää iltapäiväkahvit.
Ilmoittaudu mukaan 1.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: vala(a)vala.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliotoiveen sekä muuta huomioitavaa.


-----


Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalle, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.
VaLa on luonut tapahtumien suunnittelua ja toteutusta varten Vastuullisen tapahtuman toimintaperiaatteet, joita noudattamalla osallistujille voidaan taata mahdollisuus osallistua ja oppia mielekkäässä, turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.