#GivingTuesday #TekojenTiistai

#GivingTuesday is a global day of giving fueled by the power of social media and collaboration. 

Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry toi 27.11.2018 Suomeen #TekojenTiistain, kansainväliseen #GivingTuesday-liikkeeseen kuuluvan hyväntekemisen kampanjan, jonka tarkoituksena on tuoda vastapainoa jatkuvan kuluttamisen kulttuurille, ja muistuttaa ihmisiä antamisen ja yhteisön voimasta. Seuraavaa TekojenTiistaita vietetään 3.12.2024. Lue lisää www.tekojentiistai.org

Haluatko tietää lisää? Yhteydenotot: givingtuesday(a)vala.fi

#GivingTuesday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva hyväntekemisen kampanja. Suomeenkin viime vuosina rantautuneille Black Friday ja Cyber Monday -päiville vastapainoksi perustettu kampanja pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta - ajan, avun, hyvänmielen tekojen ja lahjoitusten muodossa. Vuodesta 2012 lähtien kampanja on kerännyt osallistujia yli 150 maasta ja noussut Yhdysvalloissa jopa joulua suuremmaksi lahjoitustapahtumaksi. 

Missiomme on kannustaa ihmisiä toimintaan ja tekoihin tavalla, jonka kukin kokee itselleen ominaisimmaksi. Edustatpa sitten järjestöä, yritystä, kotikatusi lukupiiriä tai itseäsi, haastamme sinut mukaan miettimään, miten juuri sinä voisit toimia tehdäksesi ympäristöstäsi paremman paikan elää. Päivä on juuri sitä, mitä päätät siitä tehdä. Voit yhdistää tekosi käynnissä olevaan kampanjointiin ja antaa osallistumisen näkyä tunnisteella #TekojenTiistai #GivingTuesday

------------

Finnish Fundraising Association VaLa brought the international #GivingTuesday movement to Finland on 27th November 2018 - integrated to our culture as #TekojenTiistai. The next #GivingTuesday will be celebrated on 3 December 2024.

The day is exactly what you decide to do. You can join to the day by tagging your campaigning and communication with #GivingTuesday #TekojenTiistai. 

Further information in Finnish: www.tekojentiistai.org
More information  in English