#GivingTuesday

#GivingTuesday is a global day of giving fueled by the power of social media and collaboration. 

#GivingTuesday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva hyväntekemisen kampanja. Suomeenkin viime vuosina rantautuneille Black Friday ja Cyber Monday -päiville vastapainoksi perustettu kampanja pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta - ajan, avun, hyvänmielentekojen ja lahjoitusten muodossa. 2011 vuodesta lähtien kampanja on kerännyt osallistujia yli 150 maasta ja noussut Yhdysvalloissa jopa joulua tärkeämmäksi lahjoitustapahtumaksi. 

Nyt on meidän vuoromme lähteä mukaan. Suomessa olemme päättäneet ensimmäisenä vuonna keskittyä itse tekemiseen. Voit lähteä mukaan vapaaehtoistyöhön tai hankkia kummilapsen maailmalta. Tekosi ei tarvitse olla suuri - ulkoiluta naapurin koira, käy kaupassa kiireiselle kaverille tai auta rollaattorin kanssa kulkeva kadun yli. Missiomme on kannustaa ihmisiä toimintaan ja tekoihin tavalla, jonka kukin kokee itselleen ominaisimmaksi. Edustatpa sitten järjestöä, yritystä, kotikatusi lukupiiriä tai itseäsi, haastamme sinut mukaan miettimään, miten juuri sinä voisit toimia tehdäksesi ympäristöstäsi paremman paikan elää. Lue lisää www.tekojentiistai.org

VaLa on kampanjan organisoiva taho, mutta itse tekeminen tapahtuu paikoissa, joihin sinä päätät sen viedä. Haastammekin nyt jokaisen osallistumaan kampanjaan omista lähtökohdistaan, itselleen ominaisimmalla tavalla.

Suomen ensimmäinen #GivingTuesday #TekojenTiistai on 27.11. Valitse tekeväsi hyvää ja laita päivämäärä ylös.