Työpajapaketti 30.1. & 27.2.: Yritysyhteistyö

Aika: kahtena tiistaina 30.1. ja 27.2. klo 12–16.

Paikka: Yliopistonkatu 5 00100 Helsinki, SOSTEn Purje-tila 6. kerroksessa.

Työpajat pidetään suomeksi ja paikkoja on tarjolla rajallinen määrä. 

 

Työpajakoulutus on tarkoitettu vastikkeellisesta vastavuoroisesta yritysyhteistyöstä sekä sponsoroinnista kiinnostuneille, sitä jo tekeville tai siihen laajentaville järjestöille.

 

 

Työpaja 30.1.: Modernin sponsoroinnin mahdollisuudet järjestöille

  • Mitä vastikkeellista yritysyhteistyötä tekevän tai tätä pohtivan järjestön täytyy tietää sponsorointimarkkinasta ja vastikkeellisesta yritysyhteistyöstä? Tässä koulutuksessa käydään läpi modernin sponsoroinnin perusteita käsitteistä trendeihin, keskustellaan vastikkeellisen yritysyhteistyön muodoista ja mahdollisuuksista.
  • Koulutus laajentaa osallistujan kykyä nähdä sponsorointi mahdollisuutena ja auttaa muodostamaan kokonaisvaltaisemman kuvan yrityksen motiiveista tehdä vastikkeellista eri osapuolia hyödyttävää yhteistyötä sekä sponsoroinnista markkinoinnin monimuotoisempana työkaluna.
  • Kouluttajana toimii Toni Nikunen Sponssi Oy:stä. Toni on toiminut tapahtumakumppanuuksien parissa, tuottanut kampanjoita, tehnyt vaikuttajayhteistöitä ja tullut palkituksi sponsorointiyhteistyön hyvin suunnitellusta prosessista.

 

Työpaja 27.2.: Varainhankinta ja modernin myynnin työkalut

  • Työpajassa avataan modernin markkinoinnin ja myynnin työkalut varainhankinnan apuvälineinä. Koulutuksessa perehdytään kohderyhmien tavoittamiseen, ydinviestien teroittamiseen sekä pyritään rakentamaan lahjoittajille "syy ottaa vastaan". Miten järjestöt voivat omalta osaltaan auttaa yrityksiä heidän omissa ESG-hankkeissa ja samalla saada rakennettua pitkäjänteistä yhteistyötä?
  • Työpajan vetäjänä toimii markkinoinnin ja myynnin konsultti Petri Matero, joka toimii mm. markkinoinnin ja myynnin rockstarana Matero & Partners -yrityksessä.

 

Työpajapaketin osallistumismaksut:

  • VaLan jäsenet: 210 euroa, muut: 295 euroa.
  • Osallistumismaksu sisältää iltapäiväkahvit.
  • Ilmoittaudu mukaan 15.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: vala(a)vala.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliotoiveen sekä muuta huomioitavaa.

 

---

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalle, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.
VaLa on luonut tapahtumien suunnittelua ja toteutusta varten Vastuullisen tapahtuman toimintaperiaatteet, joita noudattamalla osallistujille voidaan taata mahdollisuus osallistua ja oppia mielekkäässä, turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.