Haku Ammattimainen varainhankinta -koulutukseen on käynnistynyt

VaLa, Allianssi, Fingo ja SOSTE järjestävät yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa ammattimaisen varainhankinnan koulutuksen. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan viralliseen näyttöjärjestelmään kuuluvan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Koulutuksen suorittaneet saavat myös EFA Certified Fundraiser -diplomin. Lue lisää koulutuksesta Rastor-instituutin sivuilta.


 

Haku 10. opiskelijaryhmään on nyt käynnissä. Koulutus alkaa helmikuussa 2024.
Koulutusohjelma on tarkoitettu järjestöissä ja yleishyödyllisissä yhteisöissä toimiville henkilöille, jotka työskentelevät
- varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle.
- viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja etsivät mahdollisuutta uuden uran aloittamiseen varainhankinnan parissa.


Vuonna 2016 käynnistetty Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelma on rakennettu huomioiden kansalliset sekä kansainväliset varainhankinnan eettiset periaatteet ja se vastaa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon perusteita sekä ammattitaitovaatimuksia. Koulutusohjelman sisältöä kehitetään jatkuvasti yhdessä opiskelijoiden, kouluttajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutusohjelmalle on myönnetty European Fundraising Association EFA:n sertifikaatti.


Koulutuksen sisällöstä, ilmoittautumisesta sekä hinnoista ja eri rahoitusvaihtoehdoista saa tietoa Rastor-instituutin yhteyshenkilöltä: asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen puh. 040 128 9700.