Webinaari 7.5.: SMS-viestintä ja mobiiliviestinnän eri työkalut varainhankinnan tehostamiseen

 

Tervetuloa VaLa ry:n ja VaLan sponsori LINK Mobilityn webinaariin SMS-viestintä ja mobiiliviestinnän eri työkalut varainhankinnan tehostamiseen! Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

 

Aika: tiistaina 7.5. klo 10–11.15.

Järjestäjät: VaLa & LINK Mobility

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

 

Tule kuulemaan, miten tekstiviestiviestintä voi toimia tehokkaana työkaluna hyväntekeväisyysjärjestöjen markkinoinnissa ja lahjoittajakokemuksen parantamisessa. Webinaari on suunnattu järjestöjen varainhankinnan, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoille sekä henkilöille, jotka työskentelevät järjestöissä ERP-järjestelmien kanssa.

 

Mobiilivarainhankinta ja SMS-viestintä ovat korvaamattomia työkaluja hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka pyrkivät tehostamaan varainhankintaansa. Mobiiliviestintä ja -maksut tarjoavat helpon ja kätevän tavan lahjoittajille osallistua kampanjoihin sekä tehdä lahjoituksia missä ja milloin tahansa. Näiden työkalujen avulla hyväntekeväisyysjärjestöt voivat lisätä näkyvyyttään, saavuttaa uusia lahjoittajia ja luoda pysyvää vaikutusta yhteisöihinsä.

 

Webinaarissa käsittelemme muun muassa:

  • SMS-viestinnän merkitys hyväntekeväisyysjärjestöjen markkinoinnissa ja lahjoittajakokemuksen parantamisessa
  • Lahjoittajien sitouttaminen sekä lahjoittajadatan rikastaminen mobiiliviestinnän ratkaisuilla
  • Turvallisen viestinnän näkökulma asiakasviestinnässä – Kerromme SenderID protectionista eli lähettäjänimen suojauksesta
  • Teknologian tuomat mahdollisuudet mobiilivarainhankintaan (LINK Mobile Invoice)