Webinaari 4.12.: Varainhankinnan ja markkinoinnin trendit 2024

Aika: maanantaina 4.12. klo 9.30–11.30.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen vala(a)vala.fi

 

 

Tervetuloa mukaan varainhankinnan ja markkinoinnin trendejä käsittelevään webinaariin! Webinaari on suunnattu erityisesti yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankinnan ja markkinoinnin ammattilaisille. Tiiviissä kahden tunnin paketissa saat kattavan yleiskatsauksen ajankohtaisiin mainonnan ja median trendeihin sekä pelillistämiseen, konversio-optimointiin ja tv-mainontaan.

 

Puheenvuorot:

Mainonnan ja median trendejä 2024 – Ville Toriseva, markkinointiarkkitehti, Oy Toriseva Maan Alla Ab

  • Ville Toriseva on 26 vuotta mainonnan ja median piirissä viettänyt markkinoinnin suunnittelija. Hän on ollut perustamassa muun muassa Toinen Helsinkiä, toiminut OMD Finlandin ja ToinenPHD:n toimitusjohtajana. Tänä päivänä Ville toimii freelancerina ja hallitusammattilaisena.

Lahjoittajien aktivointi ja sitouttaminen pelillistettyjen sisältöjen avulla – Max Söderholm, Country Manager, Playable

  • Max Söderholmin 24 vuoden ura digitaalisen markkinoinnin parissa eri tehtävissä median, mainostoimiston, mediatoimiston, markkinoijan ja nyt markkinointiteknologian edustajana tarjoaa kattavan perspektiivin digimarkkinoinnin mahdolllisuuksiin ja kehitykseen lukuisilla eri toimialoilla.

Conversion Optimization – Paul Crisp, CMO, Symplify

  • Paul Crisp has over 20 years experience of CRM and digital marketing management from the customer side. Knowledge he leverages in his current role as CMO at Symplify.com. Paul has worked extensively with Cancerfonden.se, and develops strategies for applying symplify's solutions on the NGO sector.

Warner Bros. Discoveryn kanavat hyväntekeväisyysviestinnän alustana – Eetu Ojala, Head of Ad Sales Finland, Warner Bros Discovery

 

 

Tapahtuman tietoja päivitetään. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

VaLa on luonut tapahtumien suunnittelua ja toteutusta varten Vastuullisen tapahtuman toimintaperiaatteet, joita noudattamalla osallistujille voidaan taata mahdollisuus osallistua ja oppia mielekkäässä, turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.