Webinaari 17.9.: Tekoälyn hyödyntäminen varainhankinnassa

Tervetuloa Tekoälyn hyödyntäminen varainhankinnassa -webinaariin! Tämä kaikille avoin ja maksuton webinaari on suunnattu erityisesti hyväntekeväisyysjärjestöjen varainhankinnan parissa työskenteleville sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

 

 

 

Aika: tiistaina 17. syyskuuta klo 14–15:30

Järjestäjä: VaLa ry

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Webinaarin puheenvuorot:

 

  • Petri Toikkanen, Osana Oy: Tekoäly järjestöissä - nyt ja huomenna
    • Petri Toikkanen käsittelee tekoälyn hyödyntämistä järjestöissä tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa. Mitä tekoäly tulee muuttamaan? Entä mikä ei muutu? Mitä mahdollisuuksia ja uhkia tekoälyyn sisältyy? Mihin tulee varautua ja mitä kannattaa tehdä? 
  • Cherian Koshy: The ethical perspective of the use of AI in fundraising
    • Cherian Koshy tarjoaa tutkimukseen perustuvan näkökulman tekoälyn eettisistä kysymyksistä varainhankinnassa; miten varmistaa tekoälyn käyttö vastuullisella ja kestävällä tavalla?
  • Ville Blom, Näkövammaisten liitto: Näkövammaisten liiton case-esimerkki tekoälyn hyödyntämisestä varainhankinnassa
    • Ville Blom esittelee konkreettisen esimerkin siitä, miten Näkövammaisten liitto on hyödyntänyt tekoälyä varainhankinnassaan, ja mitä oppeja ja tuloksia he ovat saaneet.

Neljäs puheenvuoro varmistuu myöhemmin, ja päivitämme sen tiedot mahdollisimman pian.

 

Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä tilaisuus oppia lisää tekoälyn mahdollisuuksista ja käytännön sovelluksista varainhankinnassa!

 

 

----

Tapahtuman tietoja päivitetään. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

 

VaLa on luonut tapahtumien suunnittelua ja toteutusta varten Vastuullisen tapahtuman toimintaperiaatteet, joita noudattamalla osallistujille voidaan taata mahdollisuus osallistua ja oppia mielekkäässä, turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä