Vuoden varainhankintateko -kilpailu käynnistyy elokuussa

Kesän jälkeen käynnistyvässä Finnish Comms Awards -kilpailussa jatkuu oma hyväntekeväisyysjärjestöjen vuoden varainhankintateko -kategorian palkitseminen. Järjestöjen varainhankinnan toimintaa, kampanjoita ja tempauksia voi ilmoittaa mukaan elokuun alusta lähtien.

VaLa on palkinnut vuoden varainhankintatekoja vuodesta 2011 lähtien. Nyt kilpailu järjestetään yhdessä Marketing Finland:n kanssa. Kilpailutöiden jättöaika on 16.8. - 16.9. Kolme työtä valitaan finaaliin ja kaikki kilpailutyöt saavat tuomaristolta arvokasta palautetta.

-On upeaa tehdä yhteistyötä ja saada laajan asiantuntijajoukon arviointia järjestöjen menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä, sanoo VaLan pääsihteeri Pia Tornikoski.
 
Vuoden varainhankintateko -kategoriassa palkitaan yleishyödyllinen tai muu organisaatio, joka on toteuttanut erinomaisia tuloksia saavuttaneen varainhankinnan teon. Taloudellisen tuloksen lisäksi teko on kasvattanut yleisön ymmärrystä ja tietoa hyvän tekemisen kohteen ajankohtaisuudesta. Kategoriassa arvioidaan viestinnän ja vaikuttamistyön synergiaa sekä toteutunutta tulosta organisaation tavoitteisiin nähden. Työn aloittamisen ajankohdalla ei ole merkitystä, mutta pääosa työstä tulee olla tehtynä vuoden 2020 tai 2021 aikana. TUTUSTU kilpailun aikatauluun

Kategorian palkitsijana ja VaLan kumppanina on tänä vuonna RadioMedia ry.

’Näin voitetaan Finnish Comms Awards’ -webinaari 25.8. klo 10-11.00. Asiantuntijana sääntötuomari Christina Forsgård ja päätuomari Tiinu Wuolio.