Vuoden varainhankintateko -kilpailu käynnistyy 11.8.

Vuoden 2022 Finnish Comms Awards -kilpailussa jatkuu oma hyväntekeväisyysjärjestöjen vuoden varainhankintateko -kategorian palkitseminen. Järjestöjen varainhankinnan toimintaa, kampanjoita ja tempauksia voi ilmoittaa mukaan 11.8. lähtien. Lue lisää kilpailun sivuilta: https://finnishcommsawards.fi

Kilpailutöiden jättöaikaa on jatkettu sunnuntaihin 11.9 klo 16 saakka.


VaLa on palkinnut vuoden varainhankintatekoja vuodesta 2011 lähtien. Kilpailu on järjestetty viime vuosina yhdessä Marketing Finland:n kanssa. Kilpailutöiden jättöaika on 11.8. - 8.9. Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta.

 

Vuoden varainhankintateko -kategoriassa palkitaan yleishyödyllinen tai muu organisaatio, joka on toteuttanut erinomaisia tuloksia saavuttaneen varainhankinnan teon. Taloudellisen tuloksen lisäksi teko on kasvattanut yleisön ymmärrystä ja tietoa hyvän tekemisen kohteen ajankohtaisuudesta.
Kategoriassa arvioidaan viestinnän ja vaikuttamistyön synergiaa sekä toteutunutta tulosta organisaation tavoitteisiin nähden. Työn aloittamisen ajankohdalla ei ole merkitystä, mutta pääosa työstä tulee olla tehtynä vuoden 2021 tai 2022 aikana.

 

Parhaat työt valitaan finaaliin ja kaikki kilpailutyöt saavat tuomaristolta arvokasta palautetta. 
Shortlista julkaistaan 29.9. ja finalistien pitchaus- ja tuomaristopäivä on 13.10.
Finnish Comms Awards -gaalassa juhlitaan 26.10. Kategorian palkitsijana ja VaLan kumppanina on tänä vuonna RadioMedia ry. Voittaja palkitaan Tietoiskulla (arvo 2 700 euroa).