Time for Action - IFC Hollannissa 15.-18.10.

Tule mukaan vuosittaiseen alan huipputapahtuman! 
39. International Fundraising Congress IFC pidetään Hollannissa 15. - 18.10. 
IFC:hen osallistuu tuhat varainhankkijaa 500 organisaatiosta ja 60 maasta. 

IFC on tunnettu vahvoista, upeista puhujista - vuosi 2019 ei ole poikkeus. Tapahtuman avaa William Kamkwamba, joka tunnetaan paremmin nimellä "The Boy Who Harnessed the Wind". Hänen kirjaimellisesti elämää mullistava tarina keräsi 2,2 miljoonaa TED-katselua ja antoi idean uudelle Netflix-elokuvalle. 14-vuotiaana William aloitti tuulimyllyn rakentamisella matkan, joka loisi hänen perheelleen ja koko yhteisölleen parempaa elämää. Williamin matka jatkui muihin hankkeisiin, jotka ovat liittyneet mm. malarian ehkäisemiseen, aurinkoenergian, kastelujärjestelmän ja puhtaan veden saamiseen ja jopa hänen kylänsä joukkueen Wimbe Unitedin kisa-asujen hankkimiseen.

IFC2019 päättyy nuorten aktivistien trioon, jota yhdistää halu saada aikaan muutosta. Srishti Bakshi jätti markkinoinnin uransa ja aloitti 2300 mailin kävelymatkan halki Intian kouluttaakseen paikallisten yhteisöjen ihmisiä sukupuoleen liittyvästä eriarvoisuudesta. Elvis Eze on tunnustettu lääkäri, joka päätti omistautua malarian hävittämiseen. Joanna Sustentosta tuli ilmastokriisin kasvot. Menetettyään perheensä hirmumyrskyssä hän on matkustanut maailmalla kertomassa ilmastonmuutoksen tuhoisista vaikutuksista.

TIME FOR ACTION! IFC2019 tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin kokeneille kuin tuoreillekin varainhankkijoille noin sadan puhujan voimin. Tutustu puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!