Tarinatyöpaja 14.9.

Aika: keskiviikkona 14.9. klo 12.00 - 16.00
Paikka: SOSTE, Yliopistonkatu 5 Helsinki


Tarinatyöpaja tarjoaa syvyyttä sisältöihin ja tunnetta teksteihin. Tarvitsetko uutta näkökulmaa varainhankinnan tekstien tuottamiseen? Kaipaatko ideoita sisällön suunnitteluun? Mitä kaunokirjallisuuden keinoilla on annettavana varainhankintaan?
Ilmoittaudu mukaan 8.9. mennessä: vala(a)vala.fi
Hinta VaLan jäsenille 155 eur/osallistuja ja muille 195 eur/osallistuja.


Puolen päivän työpajassa kirjailija Katja Kallion kanssa keskitytään muun muassa
- vastaanottajan merkitykseen kirjoitusprosessissa
- tarinankertomisen elementteihin ja kokonaiskaareen.
Lisäksi Katja jakaa kokemuksensa kirjoittajan työhyvinvoinnista liittyen tunteiden ja reaktioiden tunnistamiseen ja käsittelyyn, joita välillä raskaistakin asioista työkseen kirjoittavat ihmiset joutuvat kohtaamaan. Katja antaa myös jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista palautetta heidän omiin kirjoituksiinsa.


Työpaja uusitaan tammikuussa 2020 osallistujien palautteiden perusteella. ”Päällimmäiseksi työpajasta jäi mieleen into, joka syntyi Katja Kallion syvällisestä asiantuntevuudesta kirjoittajana. Ja kuinka tärkeää ja etuoikeutettua oli saada kuulla muiden osallistujien pohdintoja kirjoittamisen tiimoilta.”


Katja Kallion esikoisromaani Kuutamolla julkaistiin vuonna 2000. Sittemmin hän on kirjoittanut useita romaaneja ja käsikirjoituksia. Kallion uusin romaani on Tämä läpinäkyvä sydän (Otava, 2021). Lisäksi Kallio on työskennellyt kustannustoimittajana, kirjoittamisen opettajana ja script doctorina.

---------

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalla, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.