Syvyyttä sisältöihin ja tunnetta teksteihin -workshop 22.1.2020

Aika: keskiviikkona 22.1.2020 klo 9.00 - 13.00

Tarvitsetko uutta näkökulmaa varainhankinnan tekstien tuottamiseen? Kaipaatko ideoita sisällön suunnitteluun? Mitä kaunokirjallisuuden keinoilla on annettavana varainhankintaan?
Ilmoittaudu mukaan 19.12. mennessä: vala@vala.fi. Hinta VaLan jäsenille 150 eur/osallistuja ja muille 190 eur/osallistuja.

Puolen päivän työpajassa kirjailija Katja Kallion kanssa keskitytään muun muassa

- vastaanottajan merkitykseen kirjoitusprosessissa
- tarinankertomisen elementteihin ja kokonaiskaareen.
Lisäksi Katja jakaa kokemuksensa kirjoittajan työhyvinvoinnista liittyen tunteiden ja reaktioiden tunnistamiseen ja käsittelyyn, joita välillä raskaistakin asioista työkseen kirjoittavat ihmiset joutuvat kohtaamaan. 
Katja Kallion esikoisromaani Kuutamolla julkaistiin vuonna 2000. Sittemmin hän on kirjoittanut kuusi romaania, kolme elokuvakäsikirjoitusta sekä 10-osaisen tv-sarjan Kiiltokuvia (2015). Kallion uusin romaani Yön kantaja (2017) kertoo tosipohjaisen tarinan Seilin mielisairaalasaarelle joutuneesta Amanda Aaltosesta. Lisäksi Kallio on työskennellyt kustannustoimittajana, kirjoittamisen opettajana ja script doctorina.

---------

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalla, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.