Sinustako ammattimainen varainhankkija? Hae koulutukseen

VaLa ja SOSTE järjestävät yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa varainhankinnan koulutuksen. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan viralliseen näyttöjärjestelmään kuuluvan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Koulutuksen suorittaneet saavat myös EFA Certification diplomin.

Haku kuudenteen opiskelijaryhmään on nyt käynnissä ja päättyy 7.2. Koulutus alkaa 4.3. Lue lisää
Koulutusohjelma on tarkoitettu järjestöissä ja yleishyödyllisissä yhteisöissä toimiville henkilöille, jotka työskentelevät

- varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle.
- viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja etsivät mahdollisuutta uuden uran aloittamiseen varainhankinnan parissa.

Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelma on rakennettu huomioiden kansalliset sekä kansainväliset varainhankinnan eettiset periaatteet ja se vastaa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon perusteita sekä ammattitaitovaatimuksia. Koulutusohjelmalle on myönnetty European Fundraising Association EFA:n sertifikaatti. 


Koulutus sisältää 12 innostavaa lähiopetuspäivää (arkisin klo 9–16) Espoossa ja kestää reilun vuoden. Koulutukseen ilmoittautumisesta sekä hinnoista ja eri rahoitusvaihtoehdoista saa tietoa Rastor-instituutin yhteyshenkilöltä: asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen puh. 040 128 9700.