Kriisiviestintäpäivä järjestöille 2.3.

Aika: maanantaina 2.3. klo 8.30-16.00
Paikka: SOSTE os. Yliopistonkatu 5, Helsinki

Ennakoinnilla ja oikeanlaisella viestinnällä voidaan välttää kriisin syntyminen ja sammuttaa pienet tulipalot. Kriisitilanteessa viestinnällä pyritään turvaamaan toiminnan jatkuvuus ja organisaation maine. VaLa järjestää yhdessä MTL:n (Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto) kanssa järjestöille räätälöidyn Kriisiviestintäpäivän. Koulutuksesta vastaavat MTL:n jäsentoimistot: Kaiku Helsinki, Myy, Netprofile ja Tekir.

Koulutus antaa tietoa ja työkaluja kriisiviestintään yhteisöjen toiminnanjohtajille, viestinnästä ja varainhankinnasta vastaaville sekä luottamushenkilöille. Viestinnän ammattilaiset sparraavat järjestöjen osaajia kartoittamaan vaaranpaikkoja sekä ennaltaehkäisemään mahdollisia mainekolhuja. Päivän aikana mm.

- kuulet ajankohtaisia ja opettavaisia case-esimerkkejä
- saat työkaluja kriiseihin varautumiseen
- opit koko kriisin elinkaaren myös jälkihoidon ja toipumisen vaiheet.

Päivään mahtuu mukaan max. 20 osallistujaa. Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu 21.2. mennessä: https://ssl.eventilla.com/kriisiviestintapaiva

HUOM. Koulutuksessa perehdytään esiintymistaitojen kehittämiseen. Muutaman vapaaehtoisen kanssa tehdään esiintymisharjoituksia kameran kanssa ja ilman. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi samalla, kun rekisteröidyt koulutukseen.

Hinta VaLan jäsenille 250 eur/osallistuja ja muille 310 eur/osallistuja - sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit.
---------

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalla, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.