Kilpailutöiden jättö Vuoden varainhankintateko -kilpailuun on alkanut

Hyväntekeväisyysjärjestöjen vuoden varainhankintateko -kilpailu jatkaa osana Finnish Comms Awardsia. Finnish Comms Awards -kilpailussa painotetaan aiempaa enemmän pitkäjänteistä viestintätyötä. Kampanjoille ja tempauksille on omat kategoriansa. Tämän vuoden päätuomari on toimitusjohtaja Tarja Jussila, Hill+Knowlton Strategies. Kilpailu siirtyy ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.


Tarja Jussila on viestinnän pitkän linjan ammattilainen, strateginen ajattelija ja kädet savessa -tekijä. Hän on tuomaroinut aikaisemmin Effie Finland Awardsia.

- Finnish Comms Awards on kasvattanut jämäkästi merkitystään viestintäalan osaamisen arvioimisessa ja esille nostamisessa. Haluan uskoa, että laaja-alainen tuomaristo kohtaa tänäkin vuonna taidokkaita strategisen ja luovan näkemyksen sekä tehokkaan ja tuloksekkaan toteutuksen yhdistäviä töitä. Olisin hämmästynyt, jos vastuullisuus ei nousisi myös entistä vahvemmin esille. Tuomaristolta odotan kiihkeitä keskusteluja, mutta samalla jäätävää objektiivisuutta.
päätuomari Tarja Jussila sanoo.

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ja Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n yhdistivät kilpailunsa viime vuonna. VaLa on palkinnut vuoden varainhankintatekoja vuodesta 2011 lähtien ja viime vuonna voiton vei Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio. VaLa on nimennyt tuomaristoon omia edustajiaan.
- On hienoa jatkaa yhteistyötä MTL:n kanssa ja saada laajan asiantuntijajoukon arviointia järjestöjen menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä, sanoo VaLan pääsihteeri Pia Tornikoski. Lue MTL:n tiedote


Vuoden varainhankintateko -kategoriassa palkitaan yleishyödyllinen tai muu organisaatio, joka on toteuttanut erinomaisia tuloksia saavuttaneen varainhankinnan teon. Taloudellisen tuloksen lisäksi teko on kasvattanut yleisön ymmärrystä ja tietoa hyvän tekemisen kohteen ajankohtaisuudesta. Kategoriassa arvioidaan viestinnän ja vaikuttamistyön synergiaa sekä toteutunutta tulosta organisaation tavoitteisiin nähden. Kategorian palkitsijana ja VaLan kumppanina on tänä vuonna Edita Publishing.
Kilpailutöiden jättöaika päättyy 11.4. TUTUSTU kilpailun sääntöihin, osallistumisohjeisiin ja ilmoittaudu mukaan