Ilmoita järjestösi mukaan Vuoden varainhankintateko -kilpailuun 11.4. mennessä

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL sekä VaLa palkitsevat yhteistyössä järjestöjen menestynyttä markkinointiviestintää: Vuoden varainhankintateko -kilpailu on nyt osa Finnish Comms Awardsia. Hyväntekeväisyysjärjestöjen kilpailutöiden jättöaika päättyy 11.4. klo 17.00. Ilmoita järjestösi mukaan

Vuoden varainhankintateko -kategoriassa palkitaan yleishyödyllinen tai muu organisaatio, joka on toteuttanut erinomaisia tuloksia saavuttaneen varainhankinnan teon. Taloudellisen tuloksen lisäksi teko on kasvattanut yleisön ymmärrystä ja tietoa hyvän tekemisen kohteen ajankohtaisuudesta. Kategoriassa arvioidaan viestinnän ja vaikuttamistyön synergiaa sekä toteutunutta tulosta organisaation tavoitteisiin nähden. 

Finnish Comms Awardsissa palkitaan parhaita viestintätöitä eri kategorioissa. Palkintojen jako ja gaalatilaisuus järjestään Helsingissä 28.5.
VaLa palkitsee vuoden varainhankintateko -kategorian parhaan 1000 euron kannustusrahalla.

Tämän vuoden päätuomari on Ahjo Communicationsin partneri Sari-Liia Tonttila. VaLan pääsihteeri Pia Tornikoski on kilpailun tuomaristossa ja VaLa ry:n esiraati valitsee varainhankinnan kategorian finalistit. Esiraatiin kuuluvat:
- Einiö Antti, Senior Creative, NORD DDB
- Hietalahti Eeva, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Sydänliitto
- Kuusinen Mari, viestintäkonsultti, Drum
- Laakso Mikko, toimitusjohtaja, Gainer 
- Meller Sari, Head of Fundraising, Pelastakaa Lapset
- Rämö Eero, johtava konsultti, Tekir
- Wahlbeck Vilhelmiina, viestintäjohtaja, DNA