Haku Ammattimainen varainhankinta -koulutukseen on käynnissä

VaLa ja SOSTE järjestävät yhteistyössä Rastorin kanssa kuudennen varainhankinnan koulutuksen. Koulutusohjelma on tarkoitettu järjestöissä ja yleishyödyllisissä yhteisöissä toimiville henkilöille, jotka työskentelevät
- varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle.
- viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja etsivät mahdollisuutta uuden uran aloittamiseen varainhankinnan parissa.
Koulutus alkaa 4.3.2020. Lue lisää

Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelma on rakennettu huomioiden kansalliset sekä kansainväliset varainhankinnan eettiset periaatteet ja se vastaa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon perusteita sekä ammattitaitovaatimuksia. Koulutusohjelmalle on myönnetty European Fundraising Association EFA:n sertifikaatti. Mitä mieltä Petri Äikiä Invalidiliitosta oli koulutuksesta -video

Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan viralliseen näyttöjärjestelmään kuuluvan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Koulutuksen suorittaneet saavat myös EFA Certification diplomin.

Koulutus sisältää 12 innostavaa lähiopetuspäivää (arkisin klo 9–16) ja kestää reilun vuoden. Koulutukseen ilmoittautumisesta sekä hinnoista ja eri rahoitusvaihtoehdoista saa tietoa Rastorin yhteyshenkilöiltä: asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen puh. 040 128 9700.