Finnish Comms Awards kasvaa: oma kategoria hyväntekeväisyysjärjestöille

Hyväntekeväisyysjärjestöjen vuoden varainhankintateko -kilpailu yhdistyy Finnish Comms Awardsiin. Tuomariston määrä kasvaa edustamaan entistä useampia toimialoja. Tämän vuoden päätuomari on Ahjo Communicationsin partneri Sari-Liia Tonttila.

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL on sopinut yleishyödyllisten yhteisöjen verkoston Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n kanssa vuoden varainhankintateko -kilpailun yhdistämisestä Finnish Comms Awardsiin. VaLa on palkinnut vuoden varainhankintatekoja vuodesta 2011 lähtien. VaLan pääsihteeri Pia Tornikoski on kilpailun tuomaristossa ja VaLa ry:n esiraati valitsee varainhankinnan kategorian finalistit. Lue lisää

- Järjestöjen työllä on tärkeä merkitys yhteiskunnalle, ja työlle tarvitaan enenevässä määrin yksityisrahoitusta muun muassa lahjoituksia. Uskomme, että yhteistyö Finnish Comms Awardsin kanssa tuo järjestöjen viestinnän ja varainhankinnan osaamiselle tunnettuutta ja arvostusta, sanoo VaLan pääsihteeri Pia Tornikoski.

Vuoden varainhankintateko -kategoriassa palkitaan yleishyödyllinen tai muu organisaatio, joka on toteuttanut erinomaisia tuloksia saavuttaneen varainhankinnan teon. Taloudellisen tuloksen lisäksi teko on kasvattanut yleisön ymmärrystä ja tietoa hyvän tekemisen kohteen ajankohtaisuudesta. Kategoriassa arvioidaan viestinnän ja vaikuttamistyön synergiaa sekä toteutunutta tulosta organisaation tavoitteisiin nähden. 

Finnish Comms Awardsissa palkitaan parhaita viestintätöitä eri kategorioissa. Lisäksi valitaan Vuoden viestintäteko, Vuoden viestintätoimisto, Vuoden Spokesperson ja Vuoden viestintäkonsultti. Kilpailutöiden jättöaika päättyy 11.4. TUTUSTU kilpailun sääntöihin, osallistumisohjeisiin ja ilmoittaudu mukaan