VaLa kouluttaa

Vastuullinen Lahjoittaminen ry
- järjestää varainhankinnan ja hyvän hallintotavan koulutuksia ja muita tilaisuuksia jäsenilleen sekä muille varainhankintaa harjoittaville yhteisöille
- osallistuu julkiseen keskusteluun
- tekee yhteistyötä eri viranomaisten ja sidosryhmien kanssa
- toimii aktiivisesti erilaisissa kansainvälisissä varainhankinnan verkostoissa

VaLan toteuttaa suomalaisen varainhankintakulttuurin edistämistä järjestämällä koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia niin varainhankkijoille kuin muillekin järjestötoimijoille. VaLan tavoitteena on tukea ja kouluttaa entistäkin ammattitaitoisempia ja motivoituneempia varainhankkijoita. VaLan koulutuksiin osallistuu vuosittain järjestötoimijoita yli sadasta organisaatiosta. VaLa tekee yhteistyötä Resource Alliancen kanssa, joka järjestää vuosittain alan konferensseja mm. International Fundraising Congress IFC:n.

Tutustu tuleviin koulutuksiin


Yleishyödyllistä toimintaa harjoittava työnantaja voi saada koulutuskorvausta Työttömyysvakuutusrahastolta. Korvauksen saamisen edellytyksenä on mm. se, että koulutus perustuu suunnitelmaan, koulutus on työnantajan järjestämää ja se ylläpitää ja edistää työntekijän ammatillista osaamista. Koulutuskorvauksen saa enintään kolmelta koulutuspäivältä työntekijää kohden. Lataa ohjeet (pdf)

IFC kokoaa vuosittain yhteen tuhat varainhankkijaa 60 maasta. Lue lisää