2.3.2017

Tervetuloa VaLan Seminaariin 24.4.

Aika: maanantaina 24.4. klo 8.30-16.00
Paikka: Unioninkadun Juhlahuoneisto os. Unioninkatu 33, Helsinki
VaLan Seminaari Suoraan sydämestä - mitä lahjoittaja toivoo? tuo järjestöille uutta näkemystä miten onnistutaan lahjoittajien hankkimisessa ja palvelussa. Koulutus antaa tietoa yhteisöjen varainhankkijoille, lahjoittajapalvelusta ja -rekistereistä sekä markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville. Seminaari pidetään osin englanniksi, lataa päivän ohjelma.

Kansainvälisinä puhujina seminaarissa ovat mm. IFC:sta tutut: 
- Michelle Chambers (Iso-Britannia), jolla on yli 20 vuoden kokemus työskentelystä lukuisten varainhankintaorganisaatioiden kanssa. Seminaariesityksessään 'Mid value donors: Introducing and implementing a program with donor needs at its heart' Michelle kertoo kuinka rakentaa menestyksekäs ja innovatiivinen palveluohjelma, joka vastaa lahjoittajan toiveisiin. Michelle on THINK Consulting Solutionsin toimitusjohtaja. 
- Beate Sorum (Norja), joka on erikoistunut digitaaliseen varainhankintaan ja sisältöstrategiaan. Sessiossaan 'From good intentions to more web donations'  Beate valottaa toimivia ratkaisuja siihen, miten lahjoittajapalvelua parannetaan järjestön www-sivuilla. Beate johtaa varainhankinnan konsulttiyritystä b.bold
Ohjelmassa lisäksi:
- Elina Koivumäki/Lexperience esityksellään: Saako lahjoittajaa kiittää - asiaa EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta. Mitä konkreettisia muutoksia lahjoittajarekisteritoimintoihin on tehtävä, mm.luvat, kiellot ja rekisteriselosteet? Voiko prospektien tietoja kerätä ja käsitellä kuten nykyään? Mitä uusia sopimuksia ja ilmoituksia on tehtävä? Elinalla on takana 17 vuotta asianajomaailmassa markkinointi-, tietosuoja- ja tekijänoikeusjuridiikan parissa. 
- Ryan Wilkins (Iso-Britannia), joka käy läpi liikkuvan kuvan käytön kehittymistä esityksessään 'Past, present and future of charity video'. Ryan johtaa perustamaansa RAW Production -yritystä, joka panostaa strategiseen ja tavoitteelliseen sisältösuunnitteluun - tunteita unohtamatta. Miltä tulevaisuuden videosisällöt näyttävät?

OSALLISTUJAMAKSUT
Seminaarin osallistumismaksut 210 eur (VaLan jäsenet) ja 320 eur (muut).
- Tule ryhmänä: Neljä osallistujaa samasta organisaatiosta kolmen hinnalla!
Osallistumismaksu sisältää lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Ilmoittautuminen 10.4. mennessä vala(a)vala.fi.
------
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalla, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.