10.8.2017

Tervetuloa: VaLa Awards 19.9.2017

Paikka: Sokos Hotel Presidentti, Helsinki
Aika: tiistaina 19.9. klo 13.00-16.15

Vuodesta 2011 alkaen VaLa on jakanut tunnustusta vuoden varainhankintateoille ja -tekijöille. VaLa Awardsissa juhlitaan jälleen vuoden varainhankintatekoja. Tutustu viime vuosien palkittuihin. Iltapäivän paneelikeskustelun aiheena on 'Digitalisaatio - tuloksia ja mahdollisuuksia järjestöille?', jonka alustaa ja vetää Digitalist Network –verkoston perustaja Ville Tolvanen.

Aamupäivällä ohjelmassa klo 8.30-13.00 on Workshop: Vapaaehtoistyö varainhankinnassa ja tunteiden johtaminen
Vapaaehtoiset ovat järjestöille tärkeä voimavara - myös varainhankinnassa. Miten tunteiden ymmärtäminen ja johtaminen lisää toimintaa, tyytyväisyyttä ja tuloksia? Miten saamme omat tukijat mukaan varainhankintaan: viemään viestiämme, suosittelemaan kaverille, osallistumaan muulla tavoin? Into, ilo, innostus…Me kaikki tiedämme nämä tunteet, mutta t u n n e m m e k o niitä? Uskallammeko herättää vapaaehtoisissamme tunteita? Tule oppimaan tunnetaitoja ja tunnetavoitteita: kuinka voit lisätä omaa ja muiden hyvinvointia ymmärtämällä ja johtamalla paremmin niin omia kuin muidenkin tunteita. Kouluttajana Camilla Tuominen, joka löysi elämäntehtävänsä tunteista ja lähti unelmansa perään keväällä 2012, jolloin alkoi Emotion Tracker -sovelluksen kehitys. Camillalta on ilmestynyt “Tunnekuvakirja - tunnesekamelskasta tunteiden ymmärtämiseen”.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan 4.9. mennessä vala(at)vala.fi. TILAISUUDET OVAT TÄYNNÄ.
VaLa Awards -iltapäivä on maksuton tilaisuus ja paikkoja on rajoitetusti.
Aamupäivän workshopin (sisältää aamiaisen ja lounaan sekä osallistumisen iltapäivään) hinta: VaLan jäsenet 160 euroa/osallistuja, muut 220 euroa/osallistuja. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse osallistutko koko päivään vai iltapäivään sekä mahdollinen erityisruokavaliosi.
-----
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom. VaLan maksullisiin tapahtumiin osallistuminen on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen perutusta ilmoittautumisesta peritään täysi osallistumismaksu. Jos et itse pääse paikalla, voit siirtää osallistumisen kollegallesi.