8.4.2017

Tapahtuma henkilöbrändäyksestä 9.5.

Henkilöbrändäyksellä menestykseen
aika: tiistaina 9.5. klo 12.00 - 17.00
paikka: tapahtumahotelli Huone os. Länsisatamankatu 16, Helsinki 

Henkilöbrändäyksen kokeneet ammattilaiset auttavat sinua kehittämään omaa ammatti-identiteettiisi liittyvää henkilöbrändiäsi tai osaamistasi siinä, että autat työyhteisösi muita henkilöbrändejä vahvistumaan ja kasvattamaan yhteisön tunnettuutta ja tulosta. 
Henkilöbrändäyksen salojaan jakavat mm. yksi Suomen tunnetuimmista henkilöbrändeistä Lenita Airisto, Kotipizza Group:n TJ Tommi Tervanen, valmentava psykologi Ilona Rauhala, digitalisti Ville Tolvanen, tietokirjailija & muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen, toimittaja Tuomas Enbuske, artisti Uniikki, tubettaja Herbalisti ja Töttöröö Networkin TJ Joona Haatainen sekä ”Suomen kallein siivoja” viestinnän konsultti & tietokirjailija Katleena Kortesuo.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Livestream-lippuja on myös saatavilla, joten pääset mukaan tapahtumaan mistä päin maailmaa tahansa. VaLan jäsenille hinnat ovat 325 eur + alv paikan päällä ja 275 eur + alv livestreamin kautta; rekisteröityessäsi lisää lomakkeen koodikenttään ”VALA”. Tapahtuman moderaattorina ja järjestäjänä toimii Lexperience/Elina Koivumäki.